POLÍTICA DE COOKIES

POLÍTICA DE GALETES Les galetes són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen al navegador que utilitza l’usuari perquè el servidor recordi certa informació que pugui utilitzar posteriorment.

 

TIPUS DE GALETES QUE UTILITZEM Aquesta pàgina web utilitza galetes de tercers que són les que s’envien a l’ordinador o terminal de l’usuari des d’un domini o una pàgina web i que no gestionem nosaltres, sinó una altra entitat que tracta les dades que obté a través de les galetes. En aquest cas, les Galetes s’utilitzen amb fins estadístiques relacionades amb les visites que rebem i les pàgines que es consulten, i el seu ús es considera com a acceptat si s’hi navega.

 

GALETA 

(I PROVEÏDOR)

DURADA DESCRIPCIÓ
__cfduid (notin.es) Sessió Publicitat
personalization_id (twitter.com) Sessió Twitter
Facebook Publicitat, estadístiques i mesuraments Col·loca Galetes a l’ordinador o dispositiu i rep la informació emmagatzemada quan s’utilitzen o visiten serveis que presten altres empreses que utilitzen els serveis de Facebook.
_ga (Google) 2 anys S’empra per distingir els usuaris.
_gid (Google) 24 hores S’empra per distingir els usuaris.
_gat (Google) 1 minut Es fa servir per limitar el percentatge de sol·licituds. Si s’ha implementat Google Analytics mitjançant Google Tag Manager, aquesta galeta es dirà _dc_gtm_<property-id>.
_gali (Google) 30 segons Atribució d’enllaç millorada.
_gali (Google) Persistent La seva finalitat és quantificar el nombre d’usuaris que comparteixen un contingut determinat i quantes pàgines web es visiten arran d’aquesta acció.
WordPress 2 anys Utilitzat per al funcionament correcte del gestor de contingut WordPress.

 

Per a més informació sobre els tipus de galetes de seguiment i anàlisi de dades de Google, feu clic aquí. Per a informació sobre com eliminar les galetes de l’explorador:

Firefox

Chrome

Internet Explorer

Safari

Opera