Inici

Kilibra

Cos · Ment · Moviment

És un espai per cuidar-te. Pensat pel  benestar i la  creativitat.

Kilibra t’ofereix diferents eines per fomentar l’ integració psicofísica. Treballem des del cos per a aconseguir un major autoconeixement i transformació personal, incloent diversos aspectes com la corporalidad, la ment i l’emoció, que fomenten la calma i l’harmonia amb un mateix.

Tant la Tècnica Alexander com la Psicoteràpia corporal són mètodes que utilitzem com a vehicles per contactar, comprendre i sanar el nostre èsser.

Treballar el cos ens ajuda a estar presents –aquí i ara– i connectar amb nosaltres mateixos.

Tècnica Alexander, coll, esquena

Practicar la Tècnica Alexander ens ajuda a reconèixer el nostre propi cos. A utilitzar-ho de manera orgànica amb major llibertat  i flexibilitat.

Aprenem a connectar amb la nostra corporalitat a través d’un treball profund d’observació, desenvolupant la serenitat i el benestar.

«Deixar de fer per començar a fer d’una altre manera»

Frederick Matthias Alexander

 

En un món exigent amb  canvis constants, la Tècnica Alexander ens ensenya a desaccelerar-nos, ens aporta estabilitat entre cos i ment.

Aprenem a reduir l’estrès i la tensió muscular. Ens ajuda a evitar tensions i sobrecàrrega física. Adquirim consciència corporal modificant mals hàbits i incorporem rutines saludables.

Dins de la Psicoteràpia corporal, el cos, la paraula, el moviment, la dansa i les expressions no verbals són eines que ens ajuden en el procés terapèutic. Creem un espai on explorar i descobrir les emocions, els conflictes o les situacions que ens limiten, ens bloquegen o ens impedeixen mantenir un estat de tranquil·litat i benestar.

Kilibra és un espai obert a totes les persones de qualsevol edat i situació. No necessites tenir experiència prèvia per començar les teves pràctiques.

«Cada persona necessita entendre el seu propi cos»

Descobreix com sentir-te a gust amb tu mateix
Anima’t a provar…. T’esperem!

 

TESTIMONIS