Sobre Laura

Kilibra, cos – ment – moviment és el resultat de la meva experiència  personal i professional, que es materialitza en la creació d’aquest espai de treball integrador entre cos i ment.

Des de petita el llenguatge del cos em va obrir la possibilitat de comunicar amb el món des de racons autèntics del meu interior. La dansa m’oferia la sensibilitat del moviment, expressar a través del cos i crear.

Posteriorment, vaig aprendre a conèixer el meu ús equilibrat  amb la Tècnica Alexander, les subtileses de la coordinació, a través d’un bell i refinat diàleg entre el cos i la ment. Un treball en el descobriment i la curiositat en la presència de mi mateixa, que em continua sorprenent i enriquint cada dia.

Ensenyant la Tècnica continuo aprenent, i amb cadascun dels meus alumnes es desplega la possibilitat que es permetin florir la seva autenticitat, d’una forma serena, connectada i integrada. Em meravella el potencial del treball i el benefici que la seva pràctica els ofereix, com van aprenent a parar, escoltar-se i guiar-se de manera constructiva.


En la meva cerca integradora del cos i la ment, d’entendre l’emoció en el cos, em vaig formar com a Dansa/moviment terapeuta, una experiència en la qual s’uneixen els meus coneixements i s’amplia a la dimensió de la psique i el rol de la corporalitat en el camí de la consciència i la curació de les ferides profundes. S’obre el diàleg i el respecte amb mi mateixa i els altres. Em sento privilegiada i orgullosa d’acompanyar els processos de les persones que treballen amb mi.


Kilibra, cos – ment – moviment sorgeix de la necessitat d’unir totes les meves experiències i treballar des de diferents camins. Això em dona la possibilitat d’oferir-te un espai,  si busques aquesta connexió cos i ment, amb una mirada integradora en una direcció respectuosa de consciència i de curació.

 

La meva formació:

Dansa Contemporánia a l’Institut del Teatre en Barcelona, 1989.

Professora de Tècnica Alexander a l’ escola ATON als Països Baixos, 2003.

Master de Dansa Movimient Terapia a la Universitat Autònoma de Barcelona, 2014.

Soc membre de:

Asociación de Profesores de la Técnica Alexander en España (APTAE).

Asociación de Danza Movimiento / Terapia en España (ADMTE).


Actualment estudïo:

Psicología a la Universitat Oberta de Catalunya, 2023.


Gràcies per visitar Kilibra…! 

Estaré encantada de poder-te ajudar