Sobre Laura

Kilibra, cos – ment – moviment és el resultat d’una llarga experiència que es materialitza en la creació d’un espai on connectar cos, ment i moviment.

De petita l’expressió a través del cos em va obrir la possibilitat de comunicar amb el món des de racons autèntics del meu interior. La dansa em permetia connectar amb la sensibilitat del moviment, expressar a través del cos i crear.

Posteriorment, vaig aprendre a conèixer l’ús equilibrat del meu cos amb la Tècnica Alexander, les subtileses de la coordinació, a través d’un bell i refinat diàleg entre el cos i la ment. Un treball en el descobriment i la curiositat de mi mateixa, que em continua sorprenent i enriquint cada dia.

Ensenyant la Tècnica continuo aprenent, i amb cadascun dels meus alumnes es desplega la possibilitat que es permetin florir la seva autenticitat, d’una forma serena, connectada i integrada. Em meravella el potencial del treball i el benefici que la seva pràctica els ofereix, com van aprenent a parar, escoltar-se i guiar-se de manera constructiva.


En la meva cerca integradora del cos i la ment, d’entendre l’emoció en el cos, em vaig formar com a Dansa/moviment terapeuta, una experiència en la qual s’uneixen els meus coneixements i s’amplia a la dimensió de la psique i el rol de la corporalitat en el camí de la consciència i la curació de les ferides profundes. S’obre el diàleg i el respecte amb una mateixa.


Kilibra, cos – ment – moviment sorgeix de la necessitat d’unir totes les meves experiències i treballar des de diferents camins que em dona la possibilitat d’oferir-te un espai si busques aquesta connexió cos i ment, amb una mirada integradora en una direcció respectuosa de consciència i de curació.

La meva formació:

Dansa Contemporánia a l’Institut del Teatre en Barcelona, 1989.

Professora de Tècnica Alexander a l’ escola ATON als Països Baixos, 2003.

Master de Dansa Movimient Terapia a la Universitat Autònoma de Barcelona, 2014.

Soc membre de:

Asociación de Profesores de la Técnica Alexander en España (APTAE).

Asociación de Danza Movimiento / Terapia en España (ADMTE).


Actualment estudïo:

Psicología a la Universitat Oberta de Catalunya, 2023.


Gràcies per visitar Kilibra…! 

Estaré encantada de poder-te ajudar