Classes Tècnica Alexander

NOVETAT!!! CLASSES DE TREBALL CORPORAL 

Amb la Tècnica Alexander

Classes grupals dirigides a les persones que tinguin una lesió muscular o articular, que necessitin classes reposades per desenvolupar una consciència corporal afinada.

Treballarem el cos per la cura i la prevenció  a través de dinàmiques  i procediments orgànics. Aprendrem a coordinar els movimients de manera elàstica reforçant l’eix del cap amb el coll i la columna vertebral, així com la llibertat de les articulacions.

Treballarem de manera integral  i desenvoluparem un estat corporal ple y asserenat, així como d’alerta i disponibilitat.

Si el teu cos necessita una atenció especial de manera permanent o si bé tens una lesió puntual, aquestes classes seran útils per tú.

Iniciem  l’activitat el 04/09/2023

Tots els dilluns  de 12:15 a 13:15h

A Kairos, c/Saragossa 71 , Barcelona

Grup reduït

Preu mensual: 45€

PROXIMAMENT!!!  TANGO PER DONES I TÈCNICA ALEXANDER

Curs 2023/24

Un curs adreçat al tango femení en el que posarem una especial atenció a l’ús corporal mitjançant el treball de la Tècnica Alexander. Aprendrem a ballar tango de manera conscient i connectada amb el cos, l’abraçada del ball  i l’entorn.

Comptarem amb la professora  i ballarina Valeria Ardito , amb més de 25 anys d’experiència ensenyant tango i especialitzada en la tècnica de dones i  amb Laura Martínez qui aportarà el coneixement sobre la Tècnica Alexander.

El curs està adreçat a totes les dones que vulguin ballar tango de manera coordinada i orgànica, fluida i refinada. No és necessàri de tenir experiència prèvia.

Les dates i el lloc del taller encara estan per confirmar.

Si t’interessa no dubtis en contactar-nos i t’informarem.

CLASSES INDIVIDUALS

Treballem de manera individual segons les necessitats de cada alumne.

L’objetiu sempre és observar, escoltar el cos i aprendre a aconseguir una llibertat física i de moviment que ens ajuda a ser conscient de l’aquí i ara.

  • Durada de la classe: 50 minuts.
  • Dies i horaris a convenir.
    Contacta’m 636 519 703

CLASSES VIRTUALS

 

Es treballa a través de la guia i en l’acompanyament de les activitats. El professor observa visualment a l’alumne i li va donant feedback verbal. En un entorn quotidià i atenent les necessitats i els procediments proposats en cada situació personal.

És una excel.lent oportunitat per aprendre a gestionar l’autonomia individual en l’aplicació dels principis de la Tècnica Alexander en les activitats quotidianes o professionals de l’alumne.

 Horari a convenir.
Rebràs un  enllaç segur per poder realitzar les classes.

ON FEM LES CLASSES PRESENCIALS

ESPAI GAL.LA PLACÍDIA

Placa Gal.la Placidia 8-10 4rt 2a
08012 Barcelona
Tel 932 175 548
info@espaigallaplacidia.com
Accessos: Metro Fontana, FGC Gràcia, autobusos 22, 24 i V17

KILIBRA

Cos – ment – moviment

Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer 68
08197 Valldoreix, Sant Cugat del Vallès
Accessos: a 10 minuts caminant de la parada Valldoreix dels FGC o bus V1
Informació i inscripcions: 636 519 703 o escrivint a laura@tecnica-alexander.eu