Testimonis alumnes

“Em trobava en una etapa de la meva vida en la que estava coneixent la meva ment, el meu cos i el seu moviment, quan vaig descobrir la Tècnica Alexander.
El treball amb aquesta Tècnica ha esdevingut un canvi notori en la meva “vàlvula d’escapament”, que és ballant Balboa. Vaig deixar de controlar cada moviment i de buscar-ne el seu perfeccionament, per aprendre, en el seu lloc, a fluir, a moure’m sense tensions extres e innecessàries, a saber esperar i escoltar, a estar allí disponible.
Aquest canvi no ha estat perecbut només per mi mateixa, sinó en el meu entorn. Un canvi que es va començar a veure reflexat en la dansa, però que també es comença  a percebre en el dia a dia.”

L.Z.L
Arquitecta

“La meva experiència amb la T.A ha estat excel•lent: primer va fer innecessària fa anys una operació d’hèrnia discal cantada, i després, quan algún cop s’ha revifat, la pràctica d’inhibir i el record de les direccions en les classes, ha fet que el cos mateix surti del cicle de dolor-contracció-dolor en un parell de dies.
A més, la T.A ha estat una font d’aprenentatge a través del cos, però l’aplicació molt positiva en l’àmbit global de la meva vida, com és la percepció oberta, i estar amb el cos desplegat gràcies al suport (o consol) de la gravetat. Molt agraït.”

Càrles Àvila
Psicòleg clínic.

“Degut al meu treball em passo moltes hores assentat davant de l’ordinador, dret o viatjant en aviò, cosa que em provocava dolors musculars freqüents, especialment a l’esquena i als peus.
Gràcies a la Tècnica Alexander he après a prendre consciència del meu cos i gestionar els dolors, reduint-los moltíssim. A més, m’ajuda a ser conscient de mi mateix i adonar-me del què em passa en el moment present. Per a mi és una manera de viure molt més plena i intensa.”

Manel Forn Vilar
47 anys
Ingenier industrial

“Mai vaig valorar justes les paraules per descriure la Tècnica Alexander. Tot i així sempre intento trobar-les per a recomanar-la.
Per a moltes dolències ajuda on la medecina no pot.
Per al benestar de viure, brinda una meravellosa manera d’atendre al cos, a la ment, a recuperar el vincle entre els dos, i per poder interactuar amb el que ens envolta d’una manera enriquida.
Un moviment continu en el nostre èsser, que desplega els recolzaments, des d’on obre el cant, la dansa, el pas, l’abraç.”

Leonora Faigón Schprejer
60 anys
Metge especialista en diagnòstic per a la imatge

“La meva experiència amb la tècnica Alexander ha sigut del tot
positiva. M’ha ensenyat que una altra manera de caminar, de seure, de
moure’m o d’estar simplement de peu es possible. Ara puc passar hores
treballant davant de l’ordinador sense patir de mal d’esquena.
L’armonia entre cos i ment que la tècnica aporta facilita qualsevol
activitat. I lo millor, no costa gens d’apendre. Unes quantes sessions
amb una especialista que t’acompanya amb el procès i et mostra els
principis bàsics de la tècnica i ja començes a notar els efectes.
Sense dubte, recomanable per millorar la qualitat de vida!!”

Carolina
47 anys
Professora Universitat

“Recuperar la lleugeresa. Tornar de manera periòdica a recuperar el plaer d’utilitzar cada una de les articulacions del nostre cos. Crec que vaig arribar a la Tècnica amb curiositat de saber com utilitzar millor la meva veu i la meva postura.
Recordo l’esceptiscisme amb el que anava a classe i inclús de la vergonya que tenia de parlar de la Tècnica  als meus familiars i amics. Un adisciplina poc convencional que simplement funciona.
El procès és llarg , per no dir que no té fi. tot i així és difícil desanimar-se perquè la millora és constant i repercuteix sobre la vida, tota. Cada moviment, cada acció, cada intenció es va alliberant poc a poc de resistències.
La TA em va ajudar a entendre’m a mi mateix, però també a observar sense judici als altres. A la meva vida i a la meva professiò. a l’esport, el moviment ho és tot, però també la intenció. assolir aquell estat de “flow ” mental i lleugeresa és la porta vers “l’alt rendiment”.

Agustín Peraita Serra
28 anys
Director de l’ escola FCB a Sao Paulo, Brasil

“Quan vaig conèixer la Tècnica, em va interessar profundament la relació entre el cos i la ment. Al principi vaig pensar que treballant el meu cos podría millorra la meva ment, però a mida que vaig anar avançant les classes, em vaig adonar de que  de fet, era un camí en dues direccions, doncs eren precisament els meus pensaments l’eina més important amb els cuals el meu cos podia ser més eficaç.Gràcies a això he millorat notablement la meva capacitat deconcentració i m’és més fàcil estar atent al moment present. Des del punt de vista estrictament físic, el meu cos ha descobert una nova manera de relacionar-me amb la gravetat, em permet estar assentat o caminar de manera més lleugera i eficaç. Els meus freqüents problemes d’esquena i els mals de cap han millorat notablement, i moltes vegades “els veig venir”, aplicant la Tècnica puc evitar que vagin a més.”

Xavi Pérez
53 anys
Tècnic de mercats financers

“Les classes d’Alexander no només m’estàn ajudant a corregir hàbits posturals erronis, sinó que també em resulten una teràpia fantàstica per centrar-me en el moment present, serenar la ment i reconciliar-la amb la resta del cos, gerenerant-me una gran sensació de lleugeresa i benestar.”

Gloria Palacios
47 anys
Metge radiòleg